Over mij

Hoi, mijn naam is Darryl

Mijn naam is Darryl Hoefdraad, auteur, gepassioneerd storyteller en spreker. Ik ben voorstander van lekker eigenwijs zijn. Dat is eigenlijk ook waar het om draait als je je hart durft te volgen. Eigenwijs zijn en de mening van anderen laten voor wat ze zijn. Met behulp van mijn boek inspireer ik mensen om nieuwsgierig te worden naar het avontuur dat lonkt en op jou zit te wachten. Het is altijd een balans tussen een idee hebben, dit uitwerken in je hoofd of op papier en dan daadwerkelijk stappen zetten. Dit hoeven geen grote stappen te zijn en je hoeft echt niet alle stappen eerst te weten. Begin gewoon!

Mijn missie is om van Nederland het land te maken waar steeds meer mensen hun plek claimen en iets moois geven aan de wereld op wat voor manier dan ook.

Ik wil dat ook jij met je grootste lach uit bed stapt en doet waar je hart sneller van gaat kloppen, elke dag.
Het kan echt!

Mijn kwispelfactor heb ik niet in één keer gevonden en bovendien kan het ook veranderen.
Als jij weet wat je wilt kunt je er steeds meer van creëren in je leven.

Waar is het mee begonnen?

Tijdens een reorganisatie op mijn werk vroeg ik me af of veiligheid en zekerheid écht het belangrijkste zijn in het leven. Ik had een jarenlange strijd met de bovenburen. De door hun veroorzaakte lekkages die zij niet wilde vergoeden zorgde voor een zeer ontvlambare situatie. Mijn eigen bedrijf liep al jaren niet en de liefde wat is dat?

Na de voor mij meest heftige confrontatie met mijn bovenbuurman stelde ik mezelf één vraag.

Wat wil ik wel?

Het antwoord op die vraag was er meteen en zette alles in een versnelling.

Op mijn 42e nam ik ontslag, legde mijn bedrijf stil, verkocht mijn appartement in Amsterdam en ging alleen op wereldreis. Toen nog niet wetende hoe lang ik weg zou gaan, of ik überhaupt zou terugkomen en welke landen ik allemaal zou bezoeken.

“Deze reis is de beste beslissing ooit die ik had kunnen maken”

Het volgen van mijn hart heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik jou ook! Het is allemaal begonnen met een besluit. Een besluit om het anders te doen en dat kan jij ook. 

Voor mij voelde het goed om alles achter me te laten maar dat is niet de enige manier om een verandering in gang te zetten. En pas nadat de verandering werkelijkheid is geworden zie je de schoonheid van het aandurven om te veranderen. In elke situatie schuilt een parel. Vaak zien we pas achteraf van welke onschatbare waarde de les is geweest.

Deze reis heeft mij ontzettend veel inzichten en levenslessen geleerd en de belangrijkste is:

Durf het avontuur aan te gaan, met jezelf!

Even voorstellen!

In de video vertel ik je wie ik ben, wat ik doe en waar ik je mee kan helpen.

“Ontdek wat het jou brengt om een beetje avontuurlijker te worden, gewoon door je hart te volgen”.

Download het eerste hoofdstuk gratis!

Je kunt het eerste hoofdstuk gratis downloaden. Ik geef je een voorproefje niet alleen van mijn inzichten maar ook hoe mijn boek er van binnen uit ziet.