Over eenzaamheid mag meer gepraat worden.

Lieve lezer,

Vanaf nu zal ik elke week een blog posten op mijn website en op Linkedin.

Mijn naam is Darryl Hoefdraad (als je dit leest op mijn website dan is deze introductie wellicht wat overbodig). Op het moment van schrijven van deze blog 48 jaar, auteur van 2 boeken, wereldreiziger en van tijd tot tijd eenzaam.

In 2017 toen voor mijn gevoel alles tegen zat heb ik mijn baan opgezegd, huis verkocht, bedrijf op pauze gezet en van juli 2017 tot februari 2019 een wereldreis gemaakt in mijn eentje.

Uit die wereldreis ervaring zijn twee boeken komen rollen. “De wereld ligt aan je voeten” en “Upturn 2”. Ook te vinden op deze website.

Nu heb ik één onderwerp scherp waar ik me voor nu op wil richten.

Ik benoemde het net al even, eenzaam zijn en alleen zijn een thema wat (in retroperspectief) als een rode draad door mijn leven speelt. Nu ik zelf in mijn eenzaamheid helingsproces zit heb ik besloten om hier meer over te delen via een blog.

Hoe toepasselijk om als auteur het geschreven woord hiervoor te gebruiken. Ik hoop hier anderen die ook eenzaamheidsgevoelens ervaren hiermee te inspireren en mee te geven dat je jezelf kunt helen.

Naast dit onderwerp waar volgens mij de schaamte echt vanaf mag, schrijf ik hoe persoonlijke ontwikkeling mij heeft geholpen in mijn levensreis. Tot slot kan ik het niet laten ook over mijn favoriete onderwerp te schrijven namelijk, reizen! Hoe kan het ook anders.

Ik beloof je, het wordt geen zware blog vol drama en zelfmedelijden. Het wordt een blog met een lach en een traan gemarineerd in een sausje van verschillende emoties die de revue passeren, afgeblust met een inzicht of een zienswijze.
Voor nu ben ik voornemens om elke week een blog te publiceren.

Brassa,
Darryl.